De Humming Mask
Voor uw welzijn 

NIEUW: doe mee aan de veldtest. Lees meer klik (HIER)

De Humming Mask is een gezichtsmassage-apparaat om onze Nitric oxide (NO) (stikstofmonoxide) niveau in ons systeem te herstellen. Het werkt met een lage frequentie (90 tot 110 Hertz), wat zacht en aangenaam resoneert op vijf locaties op het hoofd;  2 x voorhoofd, (frontale sinussen)  2x jukbeenderen, (maxillaire sinussen) en het neusbotje (Ethmoid sinussen) om de aanwezige lucht in onze sinussen te activeren. De lucht in de holtes van ons hoofd (sinussen) zal door de juiste frequentie optimaal resoneren waardoor we het eenvoudig kunnen inhaleren.

Naast de juiste resonantie (hoogte en sterkte), is de locatie, intensiteit en timing van de frequentie belangrijk. Programmering in de basis van de Humming Mask regelt dit. Door dit effect wordt de passerende lucht voorzien van extra Nitric oxide, die we vanuit de sinussen via onze Ostium's (de kanaaltjes tussen de sinussen en de neusholten) kunnen inademen.

 

​De mate van de natuurlijke Nitric oxide in de lucht zijn hoger 10 tot 15 maal) maar zijn behouden als "Low Dose" hoeveelheden Nitric oxide  (NO), wat via de longen en de hemoglobine in het bloed zal worden verdeeld voor een optimale zuurstofuitwisseling. Sinds kort is wetenschappelijk aangetoond dat een voldoende aan Nitric oxide in ons bloed noodzakelijk is voor een optimale zuurstofuitwisseling.

 

De Humming mask is verkrijgbaar in Europa en wordt gedistribueerd via verschillende alternatieve en complementaire praktijken. (Alternatieve genezers), gebaseerd op flexibele huur / lease-programma's.

Call + 63-9176373873